fbpx

Web corporativa predissenyada

Sabem que els inicis costen, per això volem posar-t'ho fàcil (i assequible). Amb aquesta web predissenyada en Wordpress podràs explicar-li al món el teu projecte i dir-li a Google: 'sent, soc ací!' perquè els teus clients potencials puguen trobar-te quan realitzen una cerca. Si necessites una web, però el teu pressupost és ajustat i no et permet invertir en una web personalitzada i dissenyada en exclusiva per a tu, et presentem la solució!

850€650€

Què inclou la teua web corporativa?

  • Una web amb 5 pàgines: Home, Serveis, Qui som, Blog, Contacte.
  • Personalització de la web amb els teus colors i tipografies.
  • Disseny responsive. Adaptable a mòbil i tablet.
  • Blog integrat per a millorar el posicionament orgànic.
  • Integració amb les teues xarxes socials.
  • Formulari de contacte amb filtre antiSpam i adaptat a la RGPD.
  • Footer amb textos legals.
  • Avís de cookies.
  • Guia bàsica per a gestionar la teua web.

Per què utilitzar un disseny Wordpress per a la teua pàgina web?

Mínima inversió

Pot ser que estigues començant o que de moment hages decidit no invertir en una web personalitzada. Això no és motiu perquè renuncies a tindre una web amb tot el seu potencial.
desarrollo/

Disseny únic

Wordpress ofereix un catàleg de plantilles per als seus dissenys anomenats Themes. Però aquesta plantilla és un disseny de creació pròpia que únicament tindran els nostres clients.

Codi obert

Wordpress és un sistema de gestió de contingut de codi obert. És a dir, tindràs la llibertat de fer el que vulgues amb ell de forma totalment gratuïta.

La web et pertany

Així com altres plataformes ofereixen plantilles gratuïtes, però són amos del teu web, amb Wordpress eres lliure de modificar, canviar de servidor i fins i tot vendre-la si ho necessites.

Fàcil d'usar

Wordpress presenta una interfície fàcil i intuïtiva. Crear noves pàgines, actualitzar contingut, pujar imatges o nous articles al blog resulta molt senzill.

Amplia funcionalitats

A través d'extensions anomenades plugins podràs afegir tot tipus de funcionalitats a la teua pàgina web. Estan en constant actualització i molts d'ells són gratuïts!

Posicionament web

Diuen que a les aranyes de Google li agrada Wordpress. Així que és un molt bon començament per a guanyar posicionament i aprofitar tots els avantatges del SEO.

Disseny 100% responsive

Totes les nostres plantilles web s'adapten a la perfecció en dispositius mòbils. A més, pots adaptar-la amb les teues imatges, tipografia i colors corporatius.