slidehome/

We make digital
experiences

La teua agència Ecommerce i Màrqueting Online

ecommerce/

Experts en ecommerce

Estàs pensant a llançar un projecte o no saps com fer per a donar una empenta a un negoci estancat? Ho entenem, ja no val tot allí fóra. Ens enfrontem a un mercat cada vegada més fort i a un consumidor que no es conforma amb qualsevol cosa.

Més que ajudar-te a muntar una botiga en Internet, t'ajudem a crear un projecte online d'èxit.

Posicionem la teua marca

Gràcies a la màgia de l'algoritme de Google has caigut en l'agència indicada. En Celebrand som especialistes a posicionar marques com la teua en el mercat online. Com? Molt senzill, entenent cada projecte com si fos propi i amanint-lo amb la nostra experiència en el món digital.

diseñoweb
marketingonline/

Complim els teus objectius

El màrqueting serà alguna cosa així com el timó de la teua empresa. És la connexió entre la marca i el seu públic objectiu, el full de ruta per a arribar fins als consumidors i convertir-los en ferms defensors de la teua marca.

Estem especialitzats en el disseny de pàgines web i serveis de màrqueting, com posicionament web i gestió de xarxes socials.

Veure més

Com
treballem

Creem solucions creatives que atreuen tràfic al teu negoci i aconsegueixen relacions duradores. No importa si el teu projecte és gran o petit, ens encanta entendre-ho com a nostre i fer que succeïsquen coses realment genials.

Celebrand és l'agència de ecommerce i màrqueting online que necessites per a llançar o donar l'empenta definitiva al teu projecte. Explica'ns més!

Coneix-nos una mica més

Responem

Fem les preguntes correctes des del primer dia per a establir les bases d'un projecte reeixit.


Som Ambiciosos

Dominem les eines per a construir projectes web atractius, robustos i eficients.


Dissenyem i construïm

Podem crear esquemes, disseny de llocs web i prototips interactius. Ens encanta construir i donar-los vida.

Qui confien en nosaltres

El nostre propòsit és ajudar les marques a créixer. Hem construït eines, campanyes, productes i solucions que aconsegueixen objectius i desperten somriures.

'Oferim experiències digitals basades en resultats i en la nostra experiència en online'

Què
diem

Noves tendències, eines, estratègies...el món digital està en constant transformació, no perdes detall en el nostre blog.

Anar al blog