slidehome

We make digital
experiences

La teua agència Ecommerce i Màrqueting Online

ecommerce

Experts en ecommerce

Estàs pensant a llançar un projecte o no saps com fer per a donar una empenta a un negoci estancat? Ho entenem, ja no val tot allí fóra. Ens enfrontem a un mercat cada vegada més fort i a un consumidor que no es conforma amb qualsevol cosa.

Més que ajudar-te a muntar una botiga en Internet, t'ajudem a crear un projecte online d'èxit.

Posicionem la teua marca

Gràcies a la màgia de l'algoritme de Google has caigut en l'agència indicada. En Celebrand som especialistes a posicionar marques com la teua en el mercat online. Com? Molt senzill, entenent cada projecte com si fos propi i amanint-lo amb la nostra experiència en el món digital.

diseñoweb
marketingonline

Complim els teus objectius

El màrqueting serà alguna cosa així com el timó de la teua empresa. És la connexió entre la marca i el seu públic objectiu, el full de ruta per a arribar fins als consumidors i convertir-los en ferms defensors de la teua marca.

Estem especialitzats en el disseny de pàgines web i serveis de màrqueting, com posicionament web i gestió de xarxes socials.

Veure més

Com
treballem

Creem solucions creatives que atreuen tràfic al teu negoci i aconsegueixen relacions duradores. No importa si el teu projecte és gran o petit, ens encanta entendre-ho com a nostre i fer que succeïsquen coses realment genials.

Celebrand és l'agència de ecommerce i màrqueting online que necessites per a llançar o donar l'empenta definitiva al teu projecte. Explica'ns més!

Coneix-nos una mica més

Responem

Fem les preguntes correctes des del primer dia per a establir les bases d'un projecte reeixit.


Som Ambiciosos

Dominem les eines per a construir projectes web atractius, robustos i eficients.


Dissenyem i construïm

Podem crear esquemes, disseny de llocs web i prototips interactius. Ens encanta construir i donar-los vida.

Qui confien en nosaltres

El nostre propòsit és ajudar les marques a créixer. Hem construït eines, campanyes, productes i solucions que aconsegueixen objectius i desperten somriures.

'Oferim experiències digitals basades en resultats i en la nostra experiència en online'

Què
diem

Noves tendències, eines, estratègies...el món digital està en constant transformació, no perdes detall en el nostre blog.

Anar al blog